Skip to main content
Til toppen

Forskaling

Det finnes mange gode grunn for å velge å leie forskaling. Om denne løsningen er aktuelt for deg, får du utstyr som er godt vedlikeholdt av oss. Våre dyktige medarbeidere gjør kvalitetssjekk av hvert element, før det sendes ut til byggeplassen din. Etter du har returnert utstyret tilbake til oss, renoverer vi hver forskalingsoverflate, slik at vårt utstyr gir alltid beste støperesultater.

Det er mye som kan skje på byggeplassen, derfor tilbyr vi deg å kunne sikre at dine kostnadene ikke løper løpsk etter endt leieperiode. Dette gjør du ved å velge Maxbo Teknikks RentalPlus forsikring som dekker både vedlikehold og reparasjon etter at du har brukt forskalingsutstyret vårt. Trykk her for å lese mer om RentalPlus forsikring.

For å sikre at forskalingsløsningen blir optimalt tilpasset ditt prosjekt har vi dyktige ingeniører som prosjekterer kostnadseffektive løsninger i 3D, eller deler modellen i AR dersom det er ønskelig. Trykk her for å lese mer om prosjekteringstjenester.

Alle prosjekter blir fulgt opp av en av våre prosjektselgere som er spesialisert på leieprosjekter. For større infrastrukturprosjekter har vi dedikerte prosjektledere som følger prosessen fra A til Å. Det sikrer god prosjektgjennomføring med prosjekter levert til riktig tid og kostnad og med høy kvalitet. Dersom det er ønskelig kan vi også montere reisutstyret. Trykk her for å lese mer om prosjektledelse eller trykk her for å lese mer om våre monteringstjenester.

MAXBO Teknikk tilbyr forskaling til leie, salg eller leasing fra verdensledende leverandører.

Vegg- og dekkeforskalingen kommer fra tyske MEVA. Selskapet besitter en unik kompetanse og leverer produkter som vises i referanseprosjekter over hele verden. Produktene er første klasse og leverer støperesultater og betong- overflater av høyeste kvalitet. Fremragende teknologi og stadige nyutviklinger innen forskaling en selvfølge for den familieeide bedriften. Meva har kommet med en rekke innovasjoner slik som hulprofiler, elementlåsen og alkushuden som erstatning for finér har satt standarten i bransjen.

Tyngre reis, tårn og fagverk kommer fra engelske ALTRAD RMD Kwikform (ARMDK). Selskapet leverer forskaling og shoringsløsninger til den globale byggebransjen. Et mangfoldig produktsortiment er designet for å maksimere sikkerhet, effektivitet på stedet og holde brukskostnadene under byggeprosessen lave. ARMDKs høye tekniske ekspertise gir kundene den meste effektive løsningen for å få en stor jobb gjort.

Trykk på bildene under for å lese mer om MEVA og ALTRAD RMD Kwikform på deres hjemmesider.


Lenker
Følg oss
Min side