Skip to main content
Til toppen

 

 

Maxbo Teknikk

Vi er din samarbeidspartner innen betong og forskaling. I tillegg finner du et bredt utvalg av betongbyggevarer, kort  oppsummert:
Alt du trenger for en vellykket betongjobb!

 

 

Vi får ditt prosjekt
til å lykkes!

 

 

Vi gir deg riktig løsning

Våre faglig dyktige selgere og ingeniører har lang erfaring med våre produkter og hjelper deg å finne den beste løsningen for deg.  

 

 

Vi kan faget 

Hos oss får du gode  råd av erfarne selgere og ingeniører og  et bredt utvalg av betongbyggevarer. Alt du trenger for en vellykket betongjobb.

 

 

Vi er tett på 

Om du er kunde hos  oss, vil våre faglig dyktige selgere og  ingeniører jobbe tett  med deg som kunde og bistå deg gjennom hele  prosjektet. 

 

 

Vi leverer 

Maxbo Teknikk sitt  logistikkteam leverer dine varer til avtalt tid. Vi skal være bransjens beste på logistikk, så du kan fokusere på utførelsen. 


Vår historie

Maxbo Teknikk har sitt utspring i teknisk avdeling i bedriften Aspelin fra 1962. Dette var den spede begynnelsen på utviklingen av vårt selskap som leverandør av forskalingssystemer. 

I 1978 fusjonerte Aspelin og Stormbull AS. Aspelin-Stormbull Teknikk AS overtok i 1986 teknisk avdeling fra Aspelin-Stormbull Bygg AS og endret navn til Aspelin-Stormbull Teknikk AS. Aspelin-Stormbull Teknikk AS arbeidet med salg og utleie av forskalingselementer og stillaser til byggebransjen, samt med salg av forbruksmateriell ved betongarbeider.
Fra 1998 er Teknikk AS et heleiet selskap av Løvenskiold-Vækerø AS. I 2018 ble selskapet ny-profilert som Maxbo Teknikk.
Løvenskiold-Vækerø er en familiebedrift som eies av Carl Otto Løvenskiold.
Løvenskiold-Vækerø er en offensiv og handlekraftig virksomhet med røtter helt tilbake til 1649. Konsernet er en ledende aktør innen handel, eiendom, skogbruk og jordbruk, og deltar aktivt i utviklingen av disse bransjene. Langsiktighet, forutsigbarhet og samfunnsansvar er viktig for konsernet.
Løvenskiold Handel er konsernets største virksomhetsområde, og eier og driver bo- og byggevarekjeden Maxbo. Maxbo har en solid posisjon i markedet med over 60 Maxbo-, Maxbo Stormarkeder og Maxbo Proff-byggevarehus over hele landet.
Maxbo Teknikk har senest i 2021 og 2022 etablert nye butikk- og lagerlokaler i Bergen og Trondheim. I tillegg holder flere av våre dyktige selgere til i distrikter. Maxbo Teknikk har et tett samarbeid med Maxbo Proff slik at vi har en god geografisk dekning i det ganske land.
Vårt mål er å være tett på deg som kunde - slik a vi kan bistå dere gjennom hele prosjektet.
Maxbo Teknikk er din samarbeidspartner i hele Norge for alt innen betong. Vi tilbyr forskalingsutstyr til salg og utleie og vi selger et bredt sortiment av betongbyggevarer. Vårt team hjelper til med veiledning, prosjektering, leveranse og montasje.
La oss ta en prat om hva vi kan hjelpe deg med. Uansett om prosjektet ditt er lite eller stort, vi har den passende løsningen for deg!

 

Følg oss
Min side