Skip to main content
Til toppen

AluFix

AluFix er det letteste håndbaserte forskalingssystemet på markedet og gir deg full kran-uavhengighet på byggeplassen. Med overlegne tekniske egenskaper, en rekke panelstørrelser og et rikt utvalg av tilbehør er AluFix det perfekte forskalingssystemet og det naturlige valget for den kvalitetsbevisste entreprenør. AluFix leveres med lukkede og pulverlakkerte aluminiums profiler og med sin unike alkus plasthud som har hele 7 års garanti.

AluFix forskalingssystem brukes mest til boligbygg, næringsbygg, anleggsprosjekter, fundamenter og garasjer. Fordelen med at elementene kan bæres på plass, uten bruk av kran – gjør jobben enkel, effektivt og kostnadsbesparende. Resultatet er en betong med høy kvalitet på rekordtid.

Vi tilbyr flere forskjellige AluFix startpakker som inneholder alt du trenger for en vellykket betongjobb, men vi kan også tilby deg en skreddersydd AluFix-pakke kun etter ditt behov.

Se våre «AluFix-pakker» i vår nettbutikk


 

Fordelene ved alkus plasthud

- Leveres med 7 års garanti

- Miljøvennlig og er 100% resirkulerbart

- Lang levetid (gjenbrukes opptil 1.500 ganger)

- Trekker ikke til seg vann

- Mulig å reparere på byggeplass

 

 

Veggforskalingen som også kan brukes som dekkeforskaling

Alt du trenger er AluFix gaffeltopp og dekkestøtter så kan du gjenbruke AluFix forskalingen også til dekketNedlastingLenker
Følg oss
Min side