Skip to main content
Til toppen

Prosjektering

Prosjektering

Maxbo Teknikk - Teknisk avdeling

Maxbo Teknikk tilbyr prosjekteringstjenester som et supplerende element til leveransen av betongbyggevarer og forskalingsutstyr, både salg og leie. 
Ingeniørene våre vil bidra til en smidig gjennomføring av prosjektene gjennom en tett dialog med kunden. Dette innebærer deltakelse i utarbeidelse og utvikling av designet allerede i tilbudsfasen. På den måten sikres en god forståelse av kundens ønsker og behov tidlig i byggeprosessen.

Vi utarbeider detaljerte monteringstegninger og produserer stabilitetsberegninger iht. gjeldende europeiske standarder; NS-EN 12812:2008 (Midlertidige bærende konstruksjoner). 

Utstyrslister vil bli utarbeidet sammen med arbeidstegningene og leveransene vil følge fremdriften på  byggeplassen. Når utstyret er levert tilbyr Maxbo Teknikk råd og veiledning i forbindelse med montasje, samt produktopplæring. Dersom det er ønskelig tilbyr Maxbo Teknikk monteringstjenester. 

På prosjekter hvor vi utfører monteringstjenester, eller der det er ønskelig, kan våre ingeniører gjennomføre visuelle kontroller for å undersøke om forskalingsmateriellet er montert i henhold til tegningene. Dette gjør vi både for å kvalitetssikre eget arbeid og gi kunden en ekstra sjekk og trygghet før støp. 

Maxbo Teknikk benytter anerkjente tegnings- og beregningsprogrammer, AutoCAD og Focus Konstruksjon, i prosjekteringsarbeidet. I tillegg benyttes egenutviklet programvare fra våre leverandører for å visualisere forskalingsløsningene i 3D-modeller. 

Våre ingeniører samarbeider tett med våre internasjonale leverandører av forskalingsutstyr for å sikre deg som kunde den optimale forskalingsløsningen til ditt prosjekt. Teknisk bistand inkluderer ingeniører og tekniske tegnere både i Norge og Europa.  

Ta kontakt med vår teknisk avdeling, hvis dette er av interesse!

 

 

 

 

Våre ingeniører kan visualisere løsninger både i 3D og AR

 

 

 

 

Våre ingeniører gjør visuelle kontroller før støp

Lenker
Følg oss
Min side