Skip to main content
Til toppen

Vegg

MAXBO Teknikk tilbyr 3 ulike veggforskalingssystemer i tillegg til et assortert utvalg av forankringsmateriell og øvrig veggtilbehør.

AluFix er det letteste håndbaserte forskalingssystemet på markedet og gir deg full kran-uavhengighet på byggeplassen. Med overlegne tekniske egenskaper, en rekke panelstørrelser og et rikt utvalg av tilbehør er AluFix det perfekte forskalingssystemet og det naturlige valget for den kvalitetsbevisste entreprenør. AluFix har en betongtrykkapasitet av 50 kN/m2.

Mammut 350 har markedets høyeste betongtrykkapasitet (100 kN/m2) og fås i størrelser opp til 3,50m x 2,50m=8,75 m². Staghullene er inntrukne og plassert symmetrisk så formen kan benyttes både vertikalt og horisontalt. Konede staghull gjør at elementene kan plasseres i skrå vinkel. Alle elementene leveres med alkus-hud som ikke trekker til seg vann og sikrer en glatt betongoverflate gjennom hele dens levetid.

Mammut XT er et veggforskalingssystem for bygg- og anleggsprosjekter med de samme egenskapene som Mammut 350, men med både ensidig og tosidig stagløsning integrert i samme veggsystem uten ekstra tilbehør. Ensidig staggjennomføring er en fordel der hvor man har vanskelige støp, for eksempel i terreng eller mot høye og lange vegger. Mammut XT kan med sitt unike staghull-system brukes med ulike stagløsninger.Lenker
Følg oss
Min side