Skip to main content
Til toppen

Reis, tårn og fagverk

MAXBO Teknikk tilbyr både aluminium- og stålreis, samt kraftigere tårnreis satt sammen av systemforskalingsbjelker. Videre har vi fagverksløsninger for ulike spennvidder.

AlshorPlus er en lettvekts aluminiumsreis som kombinerer stor kapasitet (120kN) med høy produktivitet og maksimal effektivitet på byggeplass. Systemet har en rekke egenskaper som gjør det til markedets raskeste, sikreste og enkleste aluminiumsreis. En egen hurtigsenk funksjon i spindelen muliggjør 12mm avlastning av støttelasten med et enkelt hammerslag. Systemet kan benyttes som enkeltstående støtter eller monteres sammen i tårn, dekkebord eller større dekkereiser.

Rapidshor er en kraftig galvanisert stålreis med markedets høyeste kapasitet (80kN). Systemet er meget intuitivt å montere, benytter 35% færre komponenter og veier 25% mindre enn konkurrerende brureis på markedet. Rapidshor er mest anvendt som tårn eller større brureiser, men kan også benyttes som mobile dekkebord og understøttelse på byggprosjekter.

Superslim og Megashor er to forskalingssystemer bestående av systemforskalingsbjelker i ulike lengder samt et meget innholdsrikt sortiment av tilbehør. Systemene benyttes blant annet som tårn til fagverk, kraftige stemplingsoppdrag eller som bjelker i ulike konfigurasjoner. Her setter kun fantasien begrensningen for hva vi kan løse av forskalingsoppdrag.

R600 fagverksdrager er et unikt fagverk utviklet av MAXBO Teknikk for norske forhold - lett, sikker og enkel. Effektive fagverksdragere for spennvidder opp til ca. 22 meter

R800 fagverksdrager er et panelbasert fagverk, har den høyeste bærekapasiteten i markedet, og klarer større spennvidder (40++ meter)Lenker
Følg oss
Min side