Skip to main content
Til toppen

Ledige stillinger / Åpen søknad

Ledige stillinger

Her finner du info om de kollegaene vi søker etter.

Maxbo Teknikk eies av Løvenskiold-Vækerø AS og er et ekspansivt og fremtidsrettet konsern med røtter tilbake til 1649. Maxbo Teknikk er en samarbeidspartner og leverandør av forskalingsystemer. Vi tilbyr forskalingsutstyr til salg og utleie og vi selger et bredt sortiment av betongbyggevarer. Vårt faglig dyktige team av selgere og ingeniører hjelper våre kunder med veiledning prosjektering, leveranse og montasje. 

Åpen søknad

Vi ser alltid etter flinke folk til å bli en del av gjengen vår. Brenner du for noen av våre fagfelter, er fremoverlent, skapende og kreativ. Send oss gjerne din søknad.

Her ser du våre fagområder – hvor vi alltid er på jakt etter den rette personen:
• Direktesalg av forbruksvarer, betongbyggevarer og verktøy til betongentreprenører
• Løsnings- og konseptsalg av forskalingsystemer
• Produksjons- og lagermedarbeider

Maxbo Teknikk vokser, og vi er derfor etter alltid på jakt etter flinke folk. Maxbo Teknikk eies av Løvenskiold-Vækerø AS og er et ekspansivt og fremtidsrettet konsern med røtter tilbake til 1649. Maxbo Teknikk er en samarbeidspartner og leverandør av forskalingsystemer.

Vi tilbyr forskalingsutstyr til salg og utleie og vi selger et bredt sortiment av betongbyggevarer. Vårt faglig dyktige team av selgere og ingeniører hjelper våre kunder med veiledning, prosjektering, leveranse og montasje. 

Vi har en kjent merkevare med et stort potensial for å nå nye forskalingskunder i hele landet, slik at de automatisk tar oss med i betraktningen når de skal bygge sine prosjekter. 

Bli enda bedre kjent med oss via vår nettside. Her kan du lese mer om våre produkter, løsninger, prosjekter og ansatte.


Send din søknad til:
Morten Hernes
M: +47 95 99 90 84
morten.hernes@lovenskiold.no


Følg oss
Min side