Skip to main content
Til toppen

Renovering

Renovering

La oss renoverer utstyret ditt!
Vi tilbyr service, rengjøring og renovasjon av ditt forskalingsutstyr


De fleste små ting kan du til og med renovere selv ut på byggeplassen, om det skulle bli nødvendig.

Vi utfører alle typer renhold og service av forskalingssystemer. Kvalitetsutstyr benyttes i arbeidet med å rengjøre og klargjøre forskalingen for neste oppdrag, og kompetente medarbeidere sikrer en kvalitet som tilfredsstiller Maxbo Teknikks kvalitetsstandarder. Dette bidrar til at vi til enhver tid tilbyr forskalingsutstyr som sikrer et optimalt støperesultat. 

Vår service innbefatter rengjøring og funksjonssjekk av alle mindre deler. Industriell rengjøring av alle forskalingsplater ved høytrykkspyling og rengjøring med roterende rengjøringsmaskin. Reparasjon av hull, større riper og sår i forskalingselementene, samt reparasjon av skader på stål- og aluminiumsrammer. 

Vi tilbyr service av ditt forskalingsutstyr, inkludert skifte av din finérhud til ny alkusplasthud.

Alternativt  kan du forsikre deg mot skader og utforutsette utgifter med RentalPlus forsikringen til Maxbo Teknikk. Forsikringen innebærer dekning av rengjøring og rehabilitering av elementene. En ekstra service som gir forutsigbarhet, sikrer budsjettrammene for prosjektet og effektiviserer arbeidsprosessen. Les mer om dette på siden om RentalPlus forsikringen

Ta kontakt med en av våre selgere, hvis dette er av interesse!

Lenker
Følg oss
Min side