Skip to main content
Til toppen

Penetron Standard 25kg

Produktnummer: 3802070
Logg inn for å se beholdning
inkl. mva.

Til vanntetting av betong. Et sementslamme produkt som stopper vannforløpet i betongens kapillærsystem.

Et overflatepåført, integrert krystallinsk vanntettingsmateriale, PENETRON brukes til vanntetting og kjemisk beskyttelse både over og under bakkenivå. PENETRON påføres med børste, rulle eller sprøyte på enten den positive eller negative siden av betongen og penetrerer dypt inn i strukturen i nærvær av fuktighet. Den påfølgende kjemiske reaksjonen fyller mikrosprekker, porer og kapillærer med en uoppløselig krystallinsk formasjon, som forhindrer vann og vannbårne kjemikalier fra å trenge inn, selv under høyt hydrostatisk trykk. Sprekker som utvikler seg i løpet av betongens levetid blir selv-helbredet av PENETRON, noe som resulterer i permanent betongbeskyttelse.

Overflatebehandling av Penetron Standard, som maling eller påføring av andre belegg, kan vanligvis gjøres etter at Penetron er fullstendig herdet. Den fullstendige herdetiden for Penetron-produkter varierer generelt fra 7 til 28 dager, avhengig av miljøforhold som temperatur og fuktighet. Det henvises til produktets spesifikke datablad og produsentens retningslinjer for nøyaktig herdetid og instruksjoner før man fortsetter med noen form for overflatebehandling. Dette sikrer integriteten og effektiviteten av Penetron-applikasjonen.


Generell produktinformasjon
EAN 7071965106017
UNSPSC-nr 30111504
NOBB 48611844
Produkt informasjon
Enhet spann
Penecrete Mortar 5kg

Tørrmørtel som blandes med vann til en kittbar masse for reparasjon av sprekker, utfylling av ujevnheter, hulrom m.m. i betong. Penecrete® MÅ ALLTID BRUKES I KOMBINASJON med Penetron® STANDARD.

3802116
Logg inn for å se beholdning
Peneplug 4kg

Tørrmørtel som med minimal vanntilførsel blandes til en fast, jordfuktig masse for pluggtetting av liten eller tung vanninntrengning med høyt trykk gjennom betong. Peneplug® MÅ ALLTID BRUKES I KOMBINASJON med Penetron® STANDARD

3802112
Logg inn for å se beholdning
Lenker
Følg oss
Min side