Til toppen

Nytt sykehus

Maxbo Teknikk har hatt gleden av å jobbe for og sammen med Nornebygg på dette spennende prosjektet for Norske Kvinners Sanitets forening. Nornebygg trengte en samarbeidspartner som var tett på. Og Maxbo Teknikk region Øst, ble valgt.

Prosjektet er en utvidelse av Norske Kvinners Sanitets forening sykehus. Det skal bygges et nybygg på 5 etasjer pluss kjeller. Arealet pr etasje er 1050 m2. 

Kjelleren er sammensatt av en armert betongkonstruksjon (fundamentplater, vegger, søyler osv.). Det samme gjelder for heissjakten. De øvrige etasjene er en blanding av stålkonstruksjon og armert betong. For utførelse av platebjelkene, så ble forskalingssystemet MevaDec benyttet. 

Vi har levert forskalingssystem av type Mammut. Det ble benyttet til både heissjakt og vegger. De ønsket også å bruke forskalingssystemet AluFix, til et stort nedsenket teknisk rom. AluFix som er vår «bestselger». AluFix er det letteste håndbaserte forskalingssystemet på markedet, som gir deg full kran-uavhengighet på byggeplassen. Bygges som «legoklosser» enten man skal bygge et enkelt fundament eller en høy vegg. Vi leverte også dekkeforskalingssystemet MevaDec, som ble brukt som dekke for alle dragere, i samtlige etasjer.

Tusen takk til Nornebygg – som lar oss dele våre positive erfaringer fra deres prosjekt.