Skip to main content
Til toppen

Løkenåsen Panorama

Beliggenhet med gode solforhold, flott utsikt, nærhet til marka og kort vei til storbyen gjør at mange kan finne seg til rette i dette området.

Løkenåsen Panorama

Tettstedet Fetsund ligger i Lillestrøm kommune, kun 30 kilometer øst for Oslo. Leilighetene ligger vestvendt og høyt i terrenget, noe som sørger for gode solforhold og en fantastisk panoramautsikt ut over Fetsund, Glomma og Øyeren. Byggherre er Løkenåsen Panorama AS. Prosjektet utføres av ØMF Asker Entreprenør AS. Det er igjennom vår gode kunde ØMF Asker Entreprenør v/anleggsleder Reidar Moen vi har blitt invitert til å bidra i prosjektet.

Maxbo Teknikk har levert alt av utstyr til prosjektet. Det er benyttet Mammut 350 til både kjellervegger i tillegg til veggene i alle leilighetene. Videre er det blitt benyttet Meva Flex som understøtte til dekkene. Vi har også levert alt av betongbyggevarer som er benyttet til hele prosjektet. Eksempel på dette er kuldebrobrytere, vanntettningsprodukter og armeringstilbehør. Tusen takk for godt samarbeid med ØMF Asker Entreprenør AS.

Lenker
Følg oss
Min side