Skip to main content
Til toppen

Isedio gulvfugeløsninger

Isedio sitt utvalg av løsninger for støpeskjøter for lastoverføring og for kantbeskyttelse – er egnet for et bredt utvalg av industrielle betonggulv og materialhåndteringsutstyr.


Enkel installasjon og utstøping for å oppnå høy nøyaktighet på planstøpte og avrettede gulv:

  • Stålplater i fugekanten som beskytter mot belastning fra truck og andre kjøretøy
  • Høy lastopptakelse i skjøten ved bruk av asymmetriske platedybler

Alle Isedio gulvfugesystemer er CE-merkede. Produktene er tilgjengelige i svart stål, varmgalvanisert stål og syrefast stål.

Har du interessert i disse produktene, så ta kontakt med en av våre selgere.

 

Isedio ArmourJoint®

Isedio ArmourJoint® gir høy forsterkning til dekkekantene ved hjelp av to solide, høykvalitets, kaldvalsede stålplater, hver 10mm tykke x 40 mm dype.

Isedio ArmourJoint® har unike, asymmetriske platedybler designet for høy lastoverføring, mens hylsene er konstruert for å muliggjøre en markedsledende langsgående bevegelse på +/- 20mm langs skjøten og 30mm maksimal fugeåpning. ArmourJoint® opprettholder kravene i TR34 4. utgave.

ArmourJoint® kommer i både faste høyder, med justerbare skilleplater, eller med C-seksjon, justerbar, i rustfritt stål.

Skreddersydde løsninger er også tilgjengelige.

Isedio ArmourJoint-Pro®


En enda mer avansert versjon av ArmourJoint®, Isedio ArmourJoint-Pro® har i tillegg kaldvalsede topplater for å sikre ekstra stivhet i fugene, noe som gjør installasjonen enklere samtidig som avretting av gulv går raskere.

I tillegg til å ha alle de samme fordelene som ArmourJoint®, gir Isedio ArmourJoint-Pro® en kontinuerlig heft til betongkanten slik at avskalling og brekkasje unngås.

Isedio ShieldJoint®

I motsetning til tradisjonelle gulvfugeløsninger har Isedio ShieldJoint® asymmetriske topplater som har en unik sikk-sakk-formet delt linje. Disse er designet som en fortannet plate som ivaretar selv de smaleste hjulbreddene til truck og andre kjøretøy, slik at hjulene alltid kan være i kontakt med begge sidene på topplaten.

Dette innovative designet er egnet for kraftige industrielle betonggulv, og eliminerer behovet for kostbar tetning og reduserer kostbar nedetid som ellers kreves for reparasjoner av fuger eller re-fuging av fuger. Isedio ShieldJoint® overgår kravene i TR34 4. utgave. 

Isedio ShieldJoint® kommer i både faste og justerbare skilleplater.

Isedio ArmourJoint-Lite®

Isedio ArmourJoint-Lite® er et lastoverførings- og kantbeskyttelsessystem som er designet for lette industrielle betonggulv som utsettes for belastning av kjøretøy med pneumatisk hjulutstyr. 

ArmourJoint-Lite® gir en viss beskyttelse mot trafikk fra kjøretøy som benytter kompaktdekk, under lav belastning og lav trafikkmengde, for gulvplater med opptil 10 mm fugeåpning. 

Isedio ArmourJoint-Lite® kommer kun med fast skilleplate.

Flere isedio produkter

Vårt utvalg av gulvfugeløsninger fra Isedio inkluderer også Shield Joint Arris Repair, GuardJoint og ExpaJoint. Annet tilbehør er også tilgjengelig.

For mer informasjon om disse produktene, besøk www.isedio.com

Lenker
Følg oss
Min side