Skip to main content
Til toppen

Dekke og bjelker

MAXBO Teknikk tilbyr ulike dekkeløsninger som skreddersys dine behov. Vi har også et rikt utvalg av ulike systemforskalingsbjelker både i tre, stål og aluminium.

MevaDec muliggjør tre forskjellige støpemetoder som dekker stort sett alle behov for støping av dekke, alt i ett system. Ved å bruke de samme delene unngår man feil ved montering og mulighetene for å bytte mellom ulike støpemetoder gjør at en slipper kompenserende elementer. Etter herding er systemet svært enkelt å få ned med drop-head’en. MevaDec reduserer delebeholdningen med opptil 40% og systemet tillater en progresjon på én etasje per 3. dag, med færre arbeidere og uten kran.

MevaFlex er et konvesjonelt dekkeforskalingssystem med dekkestøtter og bjelker i toppen. Lang erfaring og god dokumentasjon gjør MevaFlex til en av de mest pålitelige systemer. Plasseringen av bjelkene og rekvisittene er ikke forhåndsdefinert og kan dermed optimaliseres i samsvar med dekketykkelsene i planleggingsfasen. Dette resulterer i fleksible bruksområder for varierende bygningsoppsett samt dekketykkelser. Du får: Høy grad av lønnsomhet – med få komponenter. Dekkeforskalingen består av HT20 trebjelker eller aluminiumbjelker, dekkestøtter, støttebukker og gaffeltopper. MevaFlex leveres med dekkestøtter med en kapasitet på 2 eller 3 tonn. Systemet ”betaler seg selv” etter få bruk.Lenker
Følg oss
Min side