Skip to main content
Til toppen

Cemflex (vb) 150mm l=2m (20m)

Produktnummer: 3800366
Logg inn for å se beholdning
inkl. mva.

CEMflex® VB stålplate består av en galvanisert stålplate belagt med patentert 0,5 mm krystalliserende spesialbelegg på begge sider.

CEMflex® VB stålplate: Effektivt Beskyttelse mot Vannlekkasje i Betong

CEMflex® VB stålplate er en banebrytende løsning som gir pålitelig beskyttelse mot vanninntrenging i betongkonstruksjoner. Den består av en galvanisert stålplate, dekket med et patentert 0,5 mm krystalliserende spesialbelegg på begge sider. Denne innovative teknologien gir en enestående barriere mot vannlekkasje i betongstøpeskjøter.

Installert med en minimumsoverlapp på 30 mm, kan CEMflex VB enkelt integreres i betongkonstruksjoner før eller under støpeprosessen. Produktet reagerer ikke på regnvann, og kan derfor installeres For å sikre optimal ytelse, anbefales det å skjøte CEMflex med en minimumsoverlapp på 50 mm. Denne enkle installasjonen gir en imponerende pålitelighet, da CEMflex er testet og godkjent for opptil 8 bar vanntrykk.

Det som gjør CEMflex VB virkelig unik, er dens evne til å reagere med det alkaliske vannet i betongen. Dette utløser en krystalliseringsprosess som forsterker tetningen over tid, og gir ekstra holdbarhet mot vanninntrenging. Dette gjør CEMflex til en ideell løsning for prosjekter som krever langvarig beskyttelse mot fuktighet og vannskader.

Så, hvis du leter etter en pålitelig løsning for å sikre vanntetting i betongkonstruksjoner, er CEMflex® VB stålplate et overlegent valg. Med sitt patenterte spesialbelegg og imponerende tetningsegenskaper, gir det trygghet og beskyttelse for dine byggverk i årene som kommer. Kontakt oss i dag for mer informasjon om hvordan CEMflex VB kan forbedre dine byggeprosjekter og beskytte dine investeringer.


Generell produktinformasjon
EAN 7071965114982
UNSPSC-nr 30102000
Produkt informasjon
Enhet bunt
Lenker
Følg oss
Min side