Skip to main content
Til toppen

Bru på Betna-Hestnes

Bygging av bru på E39 ved Betna-Hestnes. Maxbo Teknikk – Region Nord, har hatt gleden av å jobbe for og sammen med Veidekke Entreprenør AS på dette spennende bruprosjektet. Det skal bygges en ny 12,8 km 2-feltsvei fra Betna til Hestnes.

Bru på Betna-Hestnes

Maxbo Teknikk leverer alt av forbruksvarer til betongkonstruksjoner og HMS-utstyr. I tillegg vil vår tekniske avdeling levere prosjekteringstjenester. Våre ingeniører bidrar til en smidig gjennomføring av prosjektene gjennom en tett dialog med kunden. Utstyrslister vil bli utarbeidet sammen med arbeidstegningene og leveransene vil følge fremdriften på byggeplassen.

Vi leverer også vår råeste fagverksdrager, R800. En R800 fagverksdragere er en nyvinning innenfor panelbaserte fagverk i stål. Den har markedets største kapasitet og kan klare spennvidder på 40+ meter. Panelene er 4500 mm eller 2250 mm lange. Egne trapespaneler kan benyttes i hver ende av fagverkene noe som sikrer at fagverket hviler på overgurten. Dette gir en meget stabil og sikker lastoverførsel fra fagverk til understøttelsen og fjerner risikoen for velt av fagverk.

25. november starter støp av første brua på prosjektet, Hennaelva bru. Flere bilder fra dette prosjektet kommer senere.

Tusen takk til Veidekke Entrepenør AS – som lar oss dele våre positive erfaringer fra dette spennende prosjektet.

Lenker
Følg oss
Min side