Skip to main content
Til toppen

AF-ELEMENT 300X75 CM G3

Produktnummer: 483005
Logg inn for å se beholdning

AluFix systemforskaling med Alkus hud. Lengde 300cm. Bredde 75cm.

AluFix er det letteste håndbaserte forskalingssystemet på markedet og gir deg full kran-uavhengighet på byggeplassen. Med overlegne tekniske egenskaper, en rekke panelstørrelser og et rikt utvalg av tilbehør er AluFix det perfekte forskalingssystemet og det naturlige valget for den kvalitetsbevisste entreprenør. AluFix leveres med lukkede og pulverlakkerte aluminiums profiler og med sin unike alkus plasthud som har hele 7 års garanti.

AluFix forskalingssystem brukes mest til boligbygg, næringsbygg, anleggsprosjekter, fundamenter og garasjer. Fordelen med at elementene kan bæres på plass, uten bruk av kran – gjør jobben enkel, effektivt og kostnadsbesparende. Resultatet er en betong med høy kvalitet på rekordtid.

Profilene leveres med alkus-plasthud som har 7 års garanti, er miljøvennlig og har lang levetid (gjenbrukes over 1.000 ganger). Overflaten som kalles «alkus-hud» gir betongoverflaten høy kvalitet. «alkus-plasthud» gir bedre isolasjonseffekt, trekker ikke til seg vann, er mulig å reparere på byggeplass, enkel å spikre i (hullene «lukker» seg) og er 100% resirkulerbart. «alkus-plasthud» er det absolutte miljøvennlige valget – med lang levetid og liten miljøbelastning. 


Produkt informasjon
EAN 483005
Enhet stk
Lenker
Følg oss
Min side